Boer-Burger-ontbijt

Op 17 Oktober hebben de boerinnen geholpen bij het Boer-Burger ontbijt. Zo speciaal! Ik heb met veel mensen gesproken, burgers die naar mijn verhaal vroegen. Om vervolgens na mijn verhaal te zeggen, maar dat is toch niet eerlijk!

Daar ligt nou net mijn probleem.

Die oneerlijkheid, onzekerheid en onduidelijkheid. Ik help er graag aan mee, om die drie ondingen te lijf te gaan. Dat wij als boer(innen), weer een bestaan hebben en een toekomstperspectief.

Graag zou ik mijn kinderen een toekomst willen geven op de boerderij, die mijn man, van zijn ouders heeft overgenomen.

Wij werken met veel plezier (al is dat plezier ook wel eens ver te zoeken, als er door de overheid weer een nieuwe regel wordt bedacht, terwijl de vorige nog niet eens tot uitvoering is gebracht) op onze boerderij. Waar wij met veel liefde zorgen voor onze dieren. Ik hoop dit werk nog jaren te mogen doen en er samen met mijn gezin te kunnen genieten, van deze fantastische onderneming.

Het waren twee hele bijzondere dagen.

Tags: geen tags