16-Oktober-(2)

Naar het RIVM en op het Binnenhof

Vandaag 16 oktober ben ik naar het RIVM en op het binnenhof geweest, om samen met de gehele sector te laten zien dat het GENOEG is. Wat was ik onder de indruk van de hoeveelheid (schitterende) trekkers. De hele dag heb ik met kippenvel gestaan, want de saamhorigheid spatte er die dag vanaf! Een dag om nooit te vergeten!

Ik ben Esther Roeleveld, één van de leden van het kernteam van de BoerinnenActieGroep of te wel kort genoemd de BAG. Onwijs leuk! Samen met vijf andere boerinnen, stuk voor stuk toppers, vorm ik het kernteam. Wij zetten samen met alle andere boerinnen van Nederland burgervriendelijke, leuke en ludieke acties op de kaart. We zijn hard bezig, dingen te organiseren, regelen, bellen en spreken we officiële instanties die samen met ons onze acties realiseerbaar maken.

Zo bijzonder hoe deze groep, bij elkaar is gekomen en hoe we met zijn zessen op één lijn zitten.

Ik zet mij in voor de BoerinnenActieGroep, omdat ik net als onze visie, geloof in het verbinden van boer en burger.

Burgers zijn de mensen die we als agrarische sector nodig hebben. Uiteindelijk komen onze producten daar namelijk terecht. In Den Haag vergeten ze volgens mij af en toe eventjes, hoeveel Nederlandse mondjes wij vullen.

 

Tags: geen tags